GİRESUN / GÖRELE - Görele 13 Şubat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Görele 13 Şubat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KUMYALI MAH. ÖĞRETMEN SELİM BALCI SK. NO 2D GÖRELE / GİRESUN
Vizyon
Çağdaş eğtim öğretim anlayışını modern donanımlarla birleştirerek yeni ve nitelikli bir kurum kültürü oluşturmak.
Misyon
Temel insani değerlere ve kültürel birikime sahip vatandaşlar, uluslararası yeterliliklere sahip meslek elemanları ve bir üst eğitim kurumunu hedefleyen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
AB HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI Kapsamında "Staj Ağı: Kültürlerarası ve Mesleki Yeterlikler Rehber" (INPATH) başlıklı bir Leonardo da Vinci Ortaklık Projesi başarıyla tamamlanmıştır. (2012-2014)
Lojman
1 - 10 - Okul bahçesinde bulunan lojmanda 10 adet daire mevcuttur.
Ulaşım
Sahil yolunun hemen yanında olan okula ulaşım Trabzon-Giresun arasında faaliyet gösteren minibüs ve otobüslerle sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
İlçenin nüfusu 15738 dir. 5 adet banka şubesi bulunmaktadır. Hastanesi mevcuttur. Ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Trabzon-Giresun sahil yolunda Görele ilçesinin merkezinde bulunmaktadır. Giresuna uzaklığı 60 Km, Trabzona uzaklığı 70 Km dir.