GİRESUN / GÖRELE - Görele 13 Şubat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SN. ŞENEL DEDE VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ SADİYE GÜMÜŞ, MUHAMMET YAZICI OKULUMUZU ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDULAR.ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELEN MÜDÜRLERİMİZ MESLEKİ EĞİTİM VE YENİ MÜFREDATLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPTILAR.

May

2023 2024 ÖĞRETİM YILI 19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI SPOR ETKİNLİKLERİNE OKULUMUZ FUTBOL TAKIMI  KATILDI

May

Okulumuz öğrencileri 81 İlimizde aynı anda düzenlenen ve orman yangınları konusunda toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesi adına ormanın hepimizin emaneti olduğu ve hep birlikte korumamız gerektiği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, İlçemiz Kuşçulu Köyü Hacdağı’nda düzenlenen “Orman Benim" etkinliğine katıldı.
Düzenlenen etkinliğe Kaymakam Sn. Hamit GENÇ, Belediye Başkanı, kurum amirleri, halkımız, öğrenciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Etkinlikte orman yangınlarının önlenmesi ve şiddetini düşürmek amacıyla yanıcı maddelerin azaltılması (çalı, diri örtü temizliği, çöplerin temizlenmesi vs.) ile orman yangınlarının olumsuz etkilerinin azaltılması için çalışmalar yapıldı.

Mrt

OKULUMUZDA ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILI  MÜNASEBETİYLE  18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ.

Tem

Muhasebe ve Finansman Alanının Tanımı: Muhasebe ve Finansman alanı altında yer alan bilgisayarlı muhasebe, dış ticaret ofis işlemleri, finans ve borsa hizmetleri dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim veren bir alandır.

Okulumuzda ise bilgisayarlı muhasebe dalında eğitim verilmektedir.